fbpx

VIDEO | Kevin De Bruyne op bezoek

De hele morgen was het met spanning afwachten op zijn komst. De geruchtenmolen draaide op volle toeren: hij zou om 15u komen, hij zou toch niet komen, enz. Maar om 13u30 kwam hij langs een zijwegje het terrein binnen, met z’n ouders. Meteen ging het richting tribune om naar de eerste helft van AZ Alkmaar-FC Barcelona te kijken. Daarna ging het door een erehaag van KVE Drongen-spelertjes naar het andere terrein om z’n oud-club aan het werk te zien: KRC Genk, die het opnam tegen SL Benfica. Na de match was er toch even tijd voor een gesprekje en een foto met de ploegen, tot hun grote vreugde. Een ommetje langs het kantinepersoneel bracht hem uiteindelijk voor de pers, om daarna via juichende kinderen naar de uitgang te leiden, auto in en weg. Meer dan een uur tijd voor de club waar het allemaal begon voor hem, daar kunnen we enkel op zeggen: respect en dankjewel!

Fotoverslag kijk in onze galerij