fbpx

Praktisch - Cashless Event

BEZOEKERS

Wanneer?

Het Internationaal jeugdtornooi U-15 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024, vanaf 9:30u op zaterdag en vanaf 9:00u op zondag. Toegang vanaf 1 uur voor de start van de eerste wedstrijd.

Waar?

De terreinen van KVE Drongen
Complex Keiskant
Sint-Gerolfstraat 16
9031 Drongen (nabij Gent)

Het terrein is vlot toegankelijk, ook voor mindervaliden.

Tarieven?

Dagticket : 12 € pp.
Weekendticket : 20 € pp.
-16 jaar = gratis toegang

Tickets te koop via Tickoweb.
Heb je nog vragen over je tickets dan kan dit via Tickoweb Help.

Om eventuele wachtrijen te vermijden, koop je best op voorhand je ticket. Er zijn geen extra kosten voorzien voor het online kopen van je ticket. Vergeet de dag van je bezoek zeker niet om je ticket af te printen en mee te brengen.

Enkel digitaal betalen op KDB Cup!

Tijdens de komende editie van de KDB Cup (1-2 juni 2024) zal je enkel nog digitaal kunnen betalen. Dat is veiliger, hygiënischer (geen cash geld meer dat van hand tot hand gaat) én we kunnen de juiste prijzen aanrekenen zonder te moeten afronden.

Inkomtickets, drankjes en eten betaal je vanaf nu met een van volgende betaalkaarten: Maestro, Bancontact, Visa, Mastercard.

Extra veiligheidsmaatregelen

In kader van de veiligheid worden extra maatregelen genomen. Concreet betekent dit:

  • Geen rugzakken worden toegelaten
  • Geen handtassen groter dan A4 mogen worden binnen gebracht
  • Geen frigoboxen zijn toegelaten
  • Geen eten en drinken toegelaten
  • Honden aan de leiband

PERS

Wanneer?

Heeft u vragen, wenst u een interview, foto’s of wilt u een persaccreditatie aanvragen, mail naar press@kdbcup.be.

Privacy

Er worden foto’s gemaakt op dit evenement. Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden op de website, sociale media kanalen van KDB Cup en worden gebruikt in offline promotiemateriaal van KDB Cup.

Je hebt als geportretteerde persoon steeds het recht om je te verzetten tegen het gebruik van je foto in onze online en offline kanalen.
Hiervoor neem je best contact op met info@kdbcup.be.

KDB Cup is een UiTPASpartner

UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Kom je naar de KDB Cup? Vergeet dan je UiTPAS niet en spaar een punt!
Ben je inwoner van Gent, Merelbeke, Melle, Lochristi of Destelbergen en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, leefloon of schuldbemiddeling? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je ticket. De voorverkoop van tickets aan UiTPAS tarief gaat door in de UiTWinkel, Veldstraat 82 B, 9000 Gent.

OPGELET: de UiTPAS is een persoonlijke kaart! Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je terecht op: UiTPAS

Overnachten

Zoekt u een plaatsje om te slapen, neem dan een kijkje op de website van onze partner Visit Gent. U krijgt er een heel overzicht van overnachtingsmogelijkheden voor ieders budget.

BEREIKBAARHEID

Het complex Keiskant is vlot bereikbaar zowel met de fiets, het openbaar vervoer als de wagen. Het is gelegen nabij de N466 (Deinsesteenweg) en de E40. Het treinstation Drongen ligt op wandelafstand en in de omgeving van het voetbalterrein zijn er tevens verschillende haltes van De Lijn.