fbpx

Kevin De Bruyne op KDB Cup

Daarnet kregen we het verlossende bericht vanwege de Rode Duivel dat hij op zondag 3 juni 2018 zelf aanwezig zal zijn op de derde editie van de KDB Cup, een internationaal U15-toernooi dat werd vernoemd naar de 26-jarige speler van Manchester City.

De 59-voudig Belgisch international kon maar pas vandaag uitsluitsel geven, gezien de oefeninterland met Portugal én de afspraken die er bestaan met bondscoach Roberto Martínez over de terugkeer van de WK-geselecteerden naar het nationaal oefencentrum in Tubize.

Kevin De Bruyne was ook blij verrast dat zijn manager Pep Guardiola er op stond na zijn aankomst in Zaventem om samen met zijn vader Herwig De Bruyne, KDB Cupvoorzitter Paul Naudts en KDB Cuptoernooileider Jeroen Verhille een blitzbezoek te brengen aan de installaties in Waals-Brabant. Zo kon de Catalaan even poolshoogte hoe het zijn sterkhouder Kevin De Bruyne en aanvoerder Vincent Kompany verging tijdens hun WK-voorbereiding.