fbpx

Verbeter de reactiesnelheid van je spelers met Ledsreact

Wil je de reactiesnelheid en coördinatie van je spelers verbeteren? De nieuwe partner van KDB Cup, Ledsreact, heeft daarvoor de gepaste tools. Ze kunnen ingezet worden bij de dagelijks trainingen van jongeren, zodat ze nog meer uitgedaagd worden en het ook voor hen nog attractiever wordt.

Alle clubs kunnen tijdens de KDB Cup met hun trainers en/of coördinatoren de toestellen van Ledsreact gratis komen testen. Jullie eigen spelers kunnen onder begeleiding van professionals de toestellen uitproberen. Op die manier ervaren jullie zelf de meerwaarde hiervan. Ter plaatse geven de verantwoordelijken van Ledsreact meer informatie omtrent de prijs en opvolging. En voor de snelle beslissers geeft Ledsreact speciaal voor de samenwerking met KDB Cup een korting van 10%.

Als KDB Cup geloven we heel sterk in de vooruitgang en het moderniseren van het jeugdvoetbal. En we geloven dat dit voor jullie kan bijdragen tot moderne nieuwe sportieve uitdagingen en kan leiden tot betere resultaten bij de spelers. Dus kom zeker eens de tools van Ledsreact uittesten tijdens de KDB Cup. Meer info: www.ledsreact.be