fbpx

Op de foto met Gouden Schoen Tessa Wullaert

De kapitein van de Red Flames, Tessa Wullaert (26) komt naar de KDB Cup. Tijdens haar bezoek maakt de spits van Manchester City uitgebreid de tijd voor een foto- en signeersessie. Wil je op de foto staan met de Gouden Schoen en 79-voudig international, die dit seizoen de FA Cup veroverde na winst op Arsenal, dan is dit het moment!

De foto’s worden genomen door een professionele fotograaf van KDB Cup. De foto’s worden nadien geplaatst op onze website en op onze facebookpagina, waar iedereen zijn/haar foto kan downloaden.

Door deel te nemen aan de foto- en signeersessie ga je akkoord dat er een foto wordt genomen en geplaatst wordt op onze digitale kanalen. De foto’s zullen niet langer online zijn dan nodig, maximaal 1 jaar. KDB Cup respecteert de Algemene Verordening Gegevensbescherming en geeft je de mogelijkheid om je foto te laten verwijderen op jouw vraag. Stuur hiervoor een mail naar info@kdbcup.be. KDB Cup zal de foto niet doorgeven aan derden.