fbpx

Foto- en signeersessie met de Red Flames

De Red Flames Tine De Caigny (21), Davinia Vanmechelen (19) en Kassandra Missipo (21) zullen op zondag 26 mei aanwezig zijn op de KDB Cup. Middenveldster Kassandra Missipo won onlangs nog The Sparkle 2019 en veroverde samen met KAA Gent Ladies de Beker van België, na een 2-0-zege op Standard. De 46-voudig international Tine De Caigny is één van de sterspeelsters bij RSC Anderlecht, met wie ze dit seizoen kampioen speelde in de Super League en ook tot de genomineerden behoorde voor de Gouden Schoen. Flankaanvalster Davinia Vanmechelen kwam de afgelopen maanden uit voor PSV, de Nederlandse meervoudig kampioen die straks voor het eerst deelneemt aan de KDB Cup. Dit gebeurde via een verhuur door Paris Saint-Germain. De Franse club gaf onze landgenote een contract, nadat ze onder de indruk geraakten van de Limburgse als amper zeventienjarige Red Flame op het EK in Nederland twee jaar geleden.

De drie Red Flames nemen tijdens de KDB Cup uitgebreid de tijd om met fans op de foto te gaan. De foto’s worden genomen door een professionele fotograaf van KDB Cup. De foto’s worden nadien geplaatst op onze website en op onze facebookpagina, waar iedereen zijn/haar foto kan downloaden.

Door deel te nemen aan de foto- en signeersessie ga je akkoord dat er een foto wordt genomen en geplaatst wordt op onze digitale kanalen. De foto’s zullen niet langer online zijn dan nodig, maximaal 1 jaar. KDB Cup respecteert de Algemene Verordening Gegevensbescherming en geeft je de mogelijkheid om je foto te laten verwijderen op jouw vraag. Stuur hiervoor een mail naar info@kdbcup.be. KDB Cup zal de foto niet doorgeven aan derden.