fbpx

Kevin De Bruyne komt naar KDB Cup !

De vierde editie van de Roc Nation Sports KDB Cup brengt opnieuw de sterkste U15-ploegen uit Europa naar het Keiskantcomplex in Drongen. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 strijden Manchester City, FC Barcelona, Bayern München, Chelsea FC, Feyenoord, Paris Saint-Germain, PSV, Odense BK, RSC Anderlecht, Club Brugge, KRC Genk en KAA Gent om tornooiwinst.

Naast de aanwezigheid van Kevin De Bruyne himself op zaterdag, nu de kampioenfestiviteiten van de Citizens achter de rug liggen, komen nog heel wat bekende (oud-)sporters langs. Zoals Paul Van HimstJean-Marie Pfaff en Leo Van Der Elst, samen met de Red Flames Tessa WullaertDavinia VanmechelenTine De Caigny en Kassandra Missipo. Bondscoach en technisch directeur van de Belgische voetbalbond Roberto Martínez is dit jaar de eregast.

“We zijn er opnieuw in geslaagd om een prachtig deelnemersveld samen te brengen”, weet KDB Cupvoorzitter Paul Naudts“Ons tornooi heeft al een geweldige reputatie in de hele wereld opgebouwd, want we worden overstelpt met aanvragen vanuit de verschillende continenten.”

In Groep A nemen FC Bayern München en Feyenoord het op tegen Club Brugge.
In Groep B spelen Chelsea FC en PSG tegen RSC Anderlecht.
In Groep C bekampt Manchester City FC, PSV en KRC Genk.
In Groep D treffen FC Barcelona, Odense BK en KAA Gent elkaar.

Op zaterdag starten de wedstrijden om 9.30 uur, op zondag om 9 uur. De finale is op zondag om 16 uur. Het volledige speelschema vindt u op KDB Cup Matchen.