fbpx

Loting KDB Cup 2020 achter gesloten deuren


De officiële loting van de Kevin De Bruyne Cup 2020, op vrijdagavond 20 maart om 18.30 uur zal plaatsvinden achter gesloten deuren, zonder publiek. De loting zal wel te volgen zijn op de Facebookpagina van de KDB Cup (facebook.com/KDBCup) alsook onze Instagrampagina (instagram.com/kdb_cup), You Tube kanaal en onze Twitter account (@KDBCup).

De aansluitende ‘sterrenwedstrijd’ werd afgelast. De organisatie volgt zo de voorzorgsmaatregelen van de federale overheid omtrent het Coronavirus. Logisch, zegt voorzitter Paul Naudts. “We nemen als sportclub uiteraard geen enkel risico als het om de gezondheid gaat.”
Maar, opdat er geen misverstand zou zijn: de KDB Cup gaat wel door. “We hebben opnieuw de wereldtop in het U15-voetbal te gast, met toppers zoals Real Madrid, PSG, SE Palmeiras (Brazilië) en natuurlijk ook Manchester City.” Afspraak op 30 en 31 mei op de terreinen van KVE Drongen.

Volg al het nieuws over de KDB Cup via FacebookInstagram en Twitter.