fbpx

De Kevin De Bruyne Cup 2020 wordt geannuleerd wegens Covid-19!

Tot onze grote spijt moeten we de KDB Cup 2020, Internationaal U15 tornooi in Drongen (Gent – België) annuleren. In de afgelopen dagen hebben we mogelijke alternatieve scenario’s bekeken om het tornooi toch te laten doorgaan. Maar door de onzekerheid die de verspreiding van COVID-19 in heel Europa en daarbuiten met zich meebrengt, kunnen wij de KDB Cup over ruim 2 maanden onmogelijk laten plaatsvinden. De gezondheid van de deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en iedereen die er bij betrokken is, willen we absoluut niet in gevaar brengen. Gezondheid gaat voor alles!

We wensen iedereen te bedanken die dit jaar opnieuw met hart en ziel aan dit sportieve event gewerkt heeft!

We hopen op begrip en vertrouwen van jullie toeschouwers, deelnemers, partners en leveranciers. Het was een moeilijke maar noodzakelijke beslissing. Iedereen die al een ticket gekocht heeft, zullen we de volgende dagen/weken automatisch terugbetalen.

We nodigen jullie nu wel al graag uit voor de 5e editie van de Kevin De Bruyne Cup op 22 en 23 mei 2021 (Pinksterweekend). We hopen dat we op jullie zullen kunnen blijven rekenen om er opnieuw een succes van te maken.

Via deze weg willen we graag ook nog eens alle zorgverleners in België, Europa en daarbuiten loven voor hun ontzettend moedige inzet voor anderen. Respect! Laat ons met z’n allen volhouden om elkaar te steunen en veel liefde te geven in deze moeilijke tijden.

Tot slot wensen we jullie allemaal een goede gezondheid en hopen dat jullie de maatregelen van de overheden strikt opvolgen. We zijn ervan overtuigd dat we er alleen op die manier met z’n allen sterker kunnen uitkomen. En daarna kunnen we met z’n allen in 2021 een spetterende editie tegemoet gaan en beleven!


KDB CUP 2020 cancelled due to COVID-19!

It is with regret that we today announce the cancellation of the 2020 Kevin De Bruyne Cup, which was scheduled for May 30th/31st in Ghent, Belgium.

Over the past few weeks we have explored many alternative options to allow for the Kevin De Bruyne Cup to go ahead. However, the uncertainty created by the spread of COVID-19 throughout Europe has left VZW KDB with no option but to cease planning.

All spectators who have bought a ticket will be refunded in full in the upcoming days/week.

The health of competitors, spectators, volunteers and everyone involved will always come first. We wish to thank all of you who have worked tirelessly to get this event ready for this year’s edition, and the partners who gave us their trust.

We are looking forward to meeting you all next year on our 5th edition of the Kevin De Bruyne Cup (22nd/23rd May 2021) and our hope is that we will all come back together to make the 2021 cup the biggest yet. Be assured that we will all grow stronger out of this unfortunate situation.

We would like to pay tribute to all the health workers throughout Europe and far beyond and acknowledge their immense effort in these times. Please let us all take care of eachother, giving love and support.

Finally we would like to wish you all good health, encouraging you to follow the regulations of the Governments strictly and in 2021 we will make a new and splendid edition of the KDB Cup!