fbpx

Damestopteams openen de 5e KDB CUP 2021

Nadat overdag op vrijdag 13 augustus 2021 de Suwie Cup, Internationaal U10 tornooi, plaats heeft wordt de 1e jubileumeditie van de KDB Cup om 19 uur geopend met een Galawedstrijd waarbij we het meisjes-/damesvoetbal in de kijker willen plaatsen.

RSC Anderlecht, zopas Kampioen 2020-2021 geworden, met heel wat Red Flames in de ploeg o.a. Tessa Wullaert (reeds 4 keer winnares van de Gouden Schoen en in 2019 nog als gast op KDB Cup), en een aantal Red Flames zoals Laura Deloose, Justien Odeurs, Jarne Teulings, Charlotte Tison, Sarah Wijnants en Laura De Neve zullen naar de Keiskant afzakken.

Ze nemen het op tegen het Duitse TSG Hoffenheim 1899, waar de huidige Gouden Schoen Tine De Caigny zal spelen. Tine zelf was al meermaals aanwezig op de KDB Cup. Het team telt overigens 6 speelsters bij het Nationale Duitse elftal , staat momenteel 3e in het klassement en neemt al zeker deel aan de volgende Champions League. Voor alle liefhebbers van het Damesvoetbal, en dat worden er meer en meer, een unieke gelegenheid om 2 absolute topteams aan het werk te zien.

De inkomprijs bedraagt 7 € en als organisator zorgen we er voor dat zowel deze 2 evenementen en de KDB Cup op zaterdag 14 en zondag 15 augustus in de meest veilige omstandigheden zullen doorgaan. Noteer alvast 13, 14 en 15 augustus in uw agenda voor een spetterend voetbalweekend.

Voor verdere info volg onze social mediakanalen op facebookinstagram en twitter.