fbpx

Traxxion als trouwe sponsor van de KDB Cup !

Niet verwonderlijk dat Traxxion een trouwe sponsor is geworden van dit prestigieuze voetbaltornooi.

De betrokkenheid van Traxxion bij de KDB Cup past perfect binnen de visie van het bedrijf om zich actief in te zetten in de lokale gemeenschap. Door te investeren in de jeugd en de sport, draagt Traxxion bij aan een gezonde en sociale omgeving waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Als betrouwbare en kwalitatieve partner is Traxxion niet alleen een gewaardeerde sponsor van de KDB Cup, maar ook een belangrijke speler in het Belgische autolandschap. Met een uitgebreid aanbod van diensten en de merken Peugeot, Citroën en DS Automobiles, biedt Traxxion een totaalpakket aan haar klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wagen, een occasie of gewoon een betrouwbare garage voor onderhoud en herstellingen, bij Traxxion ben je aan het juiste adres. Dankzij hun expertise en ervaring kan je rekenen op een persoonlijke en professionele service waarbij jouw tevredenheid centraal staat.

In deze tijd waarin betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden, is Traxxion een voorbeeld van hoe een bedrijf zich kan inzetten voor de lokale gemeenschap en tegelijkertijd een kwalitatieve service kan aanbieden aan haar klanten. De samenwerking met de KDB Cup is slechts een van de vele manieren waarop Traxxion zich inzet voor een gezonde en sportieve toekomst voor de jeugd en de gemeenschap.