fbpx

Laatste rechte lijn: alle praktische zaken die je moet weten voor KDB Cup 2024

Het is bijna zover, de Kevin De Bruyne Cup 2024. Om zorgeloos te kunnen genieten van een fantastisch weekend, verzamelden we alle belangrijke praktische info voor jullie in één overzicht.

Editie 2024: Timetable en wedstrijden

Het volledige wedstrijdschema is reeds beschikbaar op onze website onder ‘Matches’ bij Editie 2024. Zo kun je reeds de belangrijkste tijdstippen van jouw favoriete clubs aankruisen in de dagplanning. Natuurlijk zorgen de clubs voor een hele dag lang hoogstaand jeugdvoetbal. Ook een overzicht van alle deelnemende ploegen vind je onder het tabblad Editie 2024.

Tickets en prijzen

Wie een weekend lang wil komen genieten van jeugdvoetbal van topniveau, kan een tweedaags ticket aankopen van twintig euro (€20,-). Voor een dagticket betaal je een prijs van twaalf euro (€12,-). Deze prijs geldt voor zowel een zaterdag- als zondagticket.

Aangezien het over een U15-toernooi gaat, wensen we natuurlijk graag zoveel mogelijk kinderen laten proeven van onze Kevin De Bruyne Cup. Kinderen onder 16 jaar zijn daarom gratis welkom.

To avoid any queues, it is best to buy your ticket in advance. There is no extra charge for buying your ticket online. Don't forget to print your ticket on the day of your visit and bring it with you.

Zin in iets meer? Geniet van unieke VIP-toegang 

Daarnaast hebben we ook een uniek VIP-arrangement voor geïnteresseerden die graag van wat extra genieten. Volwassenen betalen hiervoor €155,- per dag en onder de 16 jaar betaal je €70,- per dag. Deze VIP-prijzen zijn inclusief btw.

Wat houdt de VIP-toegang precies in? Elk ticket omvat toegang tot de VIP-Lounge en -parking, gratis drankjes en een walking dinner met diverse snacks en desserts. Tussendoor geniet je ook van heerlijke broodjes. Je hebt zicht op Pitch 2 + krijgt live verslag van Pitch 1 op diverse tv-schermen. Je krijgt ook de kans enkele bekende (ex-)voetballers en andere sporters te ontmoeten.

Grondplan en indeling van het complex

Het toernooi vindt plaats op de terreinen van KVE Drongen, Complex Keiskant, Sint-Gerolfstraat 16, 9031 Drongen (nabij Gent). Het terrein is vlot toegankelijk, ook voor mindervaliden. Onderaan het artikel vind je alvast een overzichtelijk grondplan terug van het complex.

Er zijn twee Pitches die op slechts enkele meters van elkaar liggen en de wedstrijden kunnen rond-om-rond gevolgd worden.

The Cera Fun Zone is vrij toegankelijk en doorlopend open gedurende de volledige KDB Cup. Onze partner V-Formation zorgt voor zeer leuke springkastelen voor wie van de kinderen zich even compleet wil uitleven tussen de wedstrijden door. Daarnaast is er ook opnieuw een fanshop voorzien waar je je eigen De Bruyne-shirt kunt aankopen.

Geen cash mogelijkheden

During the upcoming edition of the KDB Cup (1-2 June 2024), you will enkel digitaal kunnen betalen. Dat is veiliger, hygiënischer én we kunnen de juiste prijzen aanrekenen zonder te moeten afronden. Toegangstickets, drankjes en eten betaal je met een van de volgende payment cards: Maestro, Bancontact, Visa, Mastercard.

Bereikbaarheid en parking

The Keiskant complex is easily accessible by bicycle, public transport and car. It is located near the N466 (Deinsesteenweg) and the E40. The Drongen train station is within walking distance and there are also several De Lijn stops in the vicinity of the football ground.

Indien je met de wagen dien je rekening houden met enkele belangrijke verkeerswijzigingen van kracht gedurende het volledige KDB Cup weekend:

  1. Deinsesteenweg – Drongen

De snelheid op de Deinsesteenweg wordt verlaagd tot 50 km/uur (i.p.v. 90 km/uur) en dit op volgende plaatsen:

  • Komende van Gent: over de spoorwegbrug tot voorbij de St. Gerolfstraat
  • Komende van Deinze: vanaf de verkeerslichten (Raapstraat) tot aan de Carrefour

Via aangepaste verkeersborden zal de snelheidsbeperking aangeduid worden van zaterdag 1 juni 6 uur t/m zondag 2 juni om 22 uur.

  • Aanrijroute naar de KDB Cup

Gezien er éénrichtingsverkeer is in de St. Gerolfstraat is de enige aanrijroute de Deinsesteenweg.

  • Omleiding bij het verlaten van de KDB Cup

Bij het verlaten van de parkings enkel rechts afslaan of als u geparkeerd bent in de St. Gerolfstraat volg dan volgende route:

St. Gerolfstraat, Varendrieskouter, einde rechts Deinse Horsweg, einde straat rechts richting Gent en dwarsen baan richting Deinze – autostrade

Deze route zal aangeduid zijn met WAY OUT – Deinsesteenweg.

Win een gesigneerd shirt van Kevin De Bruyne

Wie graag kans maakt om een gesigneerd shirt van Kevin te winnen, een getekend paar schoenen of shirts van deelnemende ploegen met handtekening van de eerste elftallen, kan deelnemen aan de KDB Cup-tombola.

Het complete wedstrijdreglement van de tombola kun je terugvinden op de website, maar we geven graag de belangrijkste info mee: de actie loopt op zaterdag van 10u00 tot 16u15 met lottrekking om 16u30 en op zondag van 10u00 tot 15u15 met lottrekking om 15u30. De verkoop loopt dagelijks zolang de voorraad van de tombolaloten strekt. Een tombolabiljet is 4 euro (3 loten voor 10 euro).