white footer
shadow

Bezoekers

Wanneer ?
Het Internationaal jeugdtornooi U-15 vindt plaats op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020, vanaf 9:30u op zaterdag en vanaf 9:00u op zondag. Toegang vanaf 1 uur voor de start van de eerste wedstrijd.

Waar ?
De terreinen van KVE Drongen
Complex Keiskant
Sint-Gerolfstraat 16
9031 Drongen (nabij Gent)

Het terrein is vlot toegankelijk, ook voor mindervaliden.

Tarieven ?

Dagticket met groep van min 10 pers : 6 € pp. (enkel online beschikbaar)
Weekendticket met groep van min 10 pers : 12 € pp. (enkel online beschikbaar)

Dagticket normaal : 9 € pp.
Weekendticket normaal : 15 € pp.

-16 jaar gratis toegang

Tickets te koop via Eventbrite

Om eventuele wachtrijen te vermijden, koop je best op voorhand je ticket. Er zijn geen extra kosten voorzien voor het online kopen van je ticket. Vergeet de dag van je bezoek zeker niet om je ticket af te printen en mee te brengen.

Betalingsmogelijkheden
Tijdens de KDB Cup zijn er mogelijkheden voorzien om te betalen met Bancontact/Maestro en/of Kredietkaart (Visa, MasterCard, Vpay (Lux.), American Express, Sodexo, Edenred).

Extra veiligheidsmaatregelen
In kader van de veiligheid worden extra maatregelen genomen. Concreet betekent dit:

  • Geen rugzakken worden toegelaten
  • Geen handtassen groter dan A4 mogen worden binnen gebracht
  • Geen frigoboxen zijn toegelaten.

Overnachten
Zoekt u een plaatsje om te slapen, neem dan een kijkje op de website van onze partner Pillows Grand Hotel Reylof of op Visit Gent. U krijgt er een heel overzicht van overnachtingsmogelijkheden voor ieders budget.

Pers

Heeft u vragen, wenst u een interview, foto’s of wilt u een persaccreditatie aanvragen, mail naar communicatie@kdbcup.be.

Privacy

Er worden foto’s gemaakt op dit evenement. Deze foto’s kunnen gepubliceerd worden op de website, sociale media kanalen van KDB Cup en worden gebruikt in offline promotiemateriaal van KDB Cup.

Je hebt als geportretteerde persoon steeds het recht om je te verzetten tegen het gebruik van je foto in onze online en offline kanalen.
Hiervoor neem je best contact op met info@kdbcup.be.

Bereikbaarheid

Het complex Keiskant is vlot bereikbaar zowel met de fiets, het openbaar vervoer als de wagen. Het is gelegen nabij de N466 (Deinzesteenweg) en de E40. Het treinstation Drongen ligt op wandelafstand en in de omgeving van het voetbalterrein zijn er tevens verschillende haltes van De Lijn. Meer info hier