fbpx

De 3de editie was opnieuw een succes

Zon, twaalf topploegen, veel enthousiaste toeschouwers en hoog bezoek van Manchester City coach Pep Guardiola en Kevin De Bruyne. De 3de editie van de Kevin De Bruyne – KDB Cup is succesvol geëindigd. Klein en groot genoten van het internationaal U15-tornooi in Drongen. De vele lovende woorden van pers, ploegen, sponsors en toeschouwers zijn alvast hartverwarmend van de ruim 400 vrijwilligers. Een kleine greep uit de vele reacties:

Heerlijk om gewoon lekker rond te dartelen en te observeren en ondertussen leuk voetbal te zien.Prima georganiseerd. Mooi evenement!
Journalist Chris Tempelman van het Nederlandse magazine Voetbal International

Strong teams, hight standard, everything brilliantly organized
Tony Glover van Liverpool FC.

For our teams, it was an exceptional experience to participate in this tournament with top-level teams and undisputable outstanding organization. The way how you and your 400 volunteers were interacting with our delegation was something unforgettable even for such a small period of time”.
Roman Veriaskiny & Sergey Morozov van FC Zenit Academy

Vooral voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de 395 medewerkers sta ik elk jaar in bewondering. Drongen is het zonnedorp van Vlaanderen. Men loopt zich de benen van onder het lijf om spelers en staff ter wille te zijn. En dat alles met een glimlach. Het is dan ook een eer om als club te mogen deel uitmaken van dit sportief evenement dat zijn gelijke niet kent”.
Herwig Lauwereys van KAA Gent

Goed voetbal gezien, veel aangename mensen en oude vrienden ontmoet, en dat alles tijdens een zonovergoten weekend. Ik heb er alvast van genoten!
Philippe Dullaert van Hays CO

“Het was een topweekend, selfies met Pep Guardiola en Kevin De Bruyne, een gesigneerd shirt van Pep en gesigneerd boek en shirt van Kevin. Wat wil een mens nog meer? Wij komen volgend jaar zeker terug!”

Tof om deze toekomstige sterren eens te zien spelen! Er zat echt wel heel wat jong talent tussen!

Kids hebben een super dag gehad ! En als kers op de taart een foto met Kevin De Bruyne…