fbpx

Kevin De Bruyne komt zaterdag naar de KDB Cup

Het lange seizoen zit er op voor Manchester City. De Citizens werden na een ware nagelbijter uiteindelijk opnieuw kampioen in de Premier League. En succesmanager Pep Guardiola telt met Kevin De Bruyne de beste speler van de Engelse competitie in zijn rangen.

Veel vakantie krijgen de vele internationals niet, want de eerste afspraken voor de UEFA Nations League staan binnenkort al geprogrammeerd. Zo ook voor onze Rode Duivels, die spoedig de confrontatie aangaan met Nederland (Koning Boudewijnstadion, 3 juni, 20.45 u), Polen (Koning Boudewijnstadion, 8 juni, 20.45 u), Wales (Cardiff, 11 juni, 20.45 u) en Polen (Warschau, 14 juni, 20.45 u).

We kregen van Kevin De Bruyne ondertussen wel de bevestiging dat hij op zaterdag 28 mei naar hometown Drongen afzakt, waar het plaatselijke KVE vorige week zondag voor een historische gebeurtenis zorgde met promotie naar nationaal voetbal.

De dertigjarige middenvelder wil aanwezig zijn op de jubileumeditie van zijn eigen KDB Cup, een internationaal U15-toernooi dat naar hem werd vernoemd. Chelsea, Ajax, Club Brugge (groep A); Manchester City, Borussia Dortmund, KRC Genk (groep B); Barcelona, Lille OSC, KAA Gent (groep C); Real Madrid, PSG en RSC Anderlecht (groep D) zullen daarbij onder elkaar uitmaken wie zich mag uitroepen tot de opvolger van Chelsea, de laatste winnaar in 2019.

Er zal voor kinderen tot 18 jaar een foto- en signeersessie worden voorzien. Tickets zijn nog altijd te koop, via www.kdbcup.be. Daarnaast geven we graag ook nog eens mee dat de KDB Cup een cashless event is.