fbpx

Onze sponsor Remotec in de kijker

Publi Solution, sinds kort lid van de Remotec group, is al vanaf de allereerste editie verantwoordelijk voor het verzorgen van het promotiemateriaal en de signalisatie van de KDB Cup. Van de banners bij de ingang, de bewegwijzering op het terrein, tot de beachflags, alles werd steeds met zorg ontworpen.

Remotec, een gevestigd familiebedrijf uit Gent dat al sinds 1988 actief is, is al 35 jaar dé expert op vlak van signalisatie, wegmarkeringen en lichtreclames. Hun doel is om klanten volledig te ontzorgen van A tot Z. En vanaf nu zullen ze ook de KDB Cup ontzorgen! Maar dat is nog niet alles, want Remotec is nu ook een trotse Gold sponsor van de KDB Cup. We zijn ontzettend dankbaar voor hun steun en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

#KDBCup #Remotec #MadeInFlanders #signalisatie #sponsoring