fbpx

Enkel digitaal betalen op KDB Cup

Tijdens de komende editie van de KDB Cup (van vrijdagmiddag 27 tot en met zondag 29 mei 2022) zullen bezoekers enkel nog digitaal kunnen betalen. Inkomtickets, drankjes en eten kunnen vanaf nu betaald worden met Payconiq of met een van volgende betaalkaarten: Maestro, Bancontact, Visa, Mastercard, Amex, Vpay, Sodexo, Edenred, Monizze.

Jeroen Verhille, tornooileider, legt die keuze helder uit. “We doen dit om meerdere redenen. Ten eerste: het is veiliger. Er gaat geen cash geld meer rond op het terrein, dat kan dus ook niet gestolen worden.

Ten tweede: het is hygiënischer. De coronacrisis heeft iedereen gewend gemaakt aan digitaal betalen. Want ook geld dat van hand tot hand gaat kan virussen bevatten en mensen besmetten. Tot 50 euro kan je bovendien contactloos betalen met de bankkaart, je hoeft dus zelfs geen toetsen meer aan te raken.

Tot slot: we kunnen op deze manier de juiste prijzen aanrekenen zonder te moeten afronden.”