fbpx

KDB Cup verwent zijn vrijwilligers

Op zondag 11 september zat de kantine van kersvers nationaler KVE Drongen op het middaguur afgeladen vol. Niet voor een thuisduel van de eerste ploeg, maar wel voor een apero met heerlijke hapjes en  een uitgebreid koud buffet dat door de VZW KDB als bedanking werd aangeboden aan al diegenen die het hele jaar door inzetten voor de KDB Cup.

Samen met hun partners en ook kinderen, schoven ze op de middag aan bij het schitterende buffet. Ze werden door cateringpartner Qook Quality Catering Solutions onder een stralend zonnetje vergast op een gevarieerd aanbod van vlees, vis, groenten en fruit. Een grote groep, zeker als je weet dat voor de vijfde editie van het internationale U15-toernooi op een jubileumdriedaagse tussen 27 en 29 mei werd beroep gedaan op bijna vierhonderd vrijwilligers.

Een grote groep die de dagen van de KDB Cup hun medewerking verleenden kwamen er later bij voor een apero en hapjes gevolgd door een stuk taart en koffie als dessert. Ze kregen via de schermen nog een bedankingswoordje te horen vanuit Manchester door Kevin De Bruyne himself. Maar ook (top)scheidsrechter Bram Van Driessche, vanaf de eerste editie op de afspraak, nam de tijd om net als de BV-kapiteins Aster Nzeyimana en Christophe Stienlet de organisatie te huldigen. Voorzitter Paul Naudts benadrukte dat een dergelijk evenement enkel mogelijk is door het engagement en de passie van een grote groep gemotiveerde enthousiastelingen en we allen op die manier even in de bloemetjes wilden zetten . Op 10 en 11 juni 2023 volgt een zesde editie van de KDB Cup.

Het geheel van de prachtige middag werd afgesloten met een muzikaal optreden van DJ Read D feat de enige echte Lady Linn. Het werkte zo aanstekelijk dat zelfs de dansvloer snel gevuld raakte.

Zie hier voor enkele sfeerbeelden.