fbpx

Brouwerij Vanhonsebrouck nieuwe partner van KDB Cup

KDB Cup en Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck slaan de komende 3 jaren de handen in elkaar. En daar klinken we op met een heerlijke Filou!

Bier en voetbal gaan al een lange tijd samen. Een sponsorcontract met een brouwerij is dus niet verwonderlijk. Maar het is niet zomaar een brouwerij. Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck staat voor vijf generaties vakmanschap, waar traditie en innovatie leiden tot speciaalbieren met karakter. Net zoals KDB Cup draagt ze kwaliteit hoog in het vaandel.

Beleving

Plaats van de ondertekening van het gloednieuwe sponsorcontract was de site in Emelgem, dé modernste brouwerij van Europa. Er wordt daar niet enkel ingezet op efficiënte productie maar ook op de belevingservaring voor bezoekers. Na een brouwerijbezoek ben je van harte welkom in Michelles Pub & Brasserie. De brouwerijpub biedt een uitgebreide brasseriekaart en een imposante tapmuur. In de Bierboetiek kunnen bezoekers alle bieren kopen, alsook gadgets en bierpralines. En zorgen voor dat tikkeltje meer is ook waar de KDB Cup voor staat. Zowel op als rond het veld valt er heel wat te beleven voor jong en oud.

Filou

Voor Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck is de combinatie met voetbal niet nieuw. In de jaren 80 prijkte het bier St-Louis Gueuze op de shirts van Club Brugge, één van de Belgische ploegen die jaarlijks meedoet aan de KDB Cup. Tijdens de gloriejaren van Eendracht Aalst was Kasteel de shirtsponsor. Met het speciaalbier Filou trekt Vanhonsebrouck opnieuw naar het voetbalveld. De brouwerij sponsorde de vierde FC De Kampioenen film en is sinds 2012 trotse partner van eersteklasser KV Oostende.

Nu verbindt de brouwerij, wiens bieren gekend zijn over heel de wereld, zich aan het hoogstaand internationaal jeugdtornooi, de KDB Cup. De ondertekening van het 3-jarig sponsorcontract tussen Paul Naudts, Voorzitter KDB Cup, en Gareth Linskens, Events & Hospitality Manager van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, werd beklonken met… hoe kan het ook anders… een Filou.

Info: www.vanhonsebrouck.be