fbpx

Werk mee als vrijwilliger aan de KDB Cup!

Van 25 februari tot en met 5 maart is het de ‘Week van de Vrijwilliger 2023’. Vrijwilligers zijn van goudwaarde voor elke vereniging of organisatie. Aan de Kevin De Bruyne Cup werken zo’n 400 vrijwilligers mee. Maar het mogen er nóg meer zijn.

“We zijn onze vrijwilligers zeer dankbaar”, zegt tornooidirecteur Jeroen Verhille. “Terreinverantwoordelijken, ballenjongens, barmedewerkers, securitymensen… : zonder hen zou de KDB Cup niet kúnnen bestaan. Hoe dan ook: we kunnen nog extra helpende handen gebruiken, zowel vanaf anderhalve week voor het tornooi (ook na de werkuren en in het weekend), als tijdens het weekend en (de dagen) nadien. Mensen die willen opdienen in de cateringtent voor spelers en begeleiders, of meewerken in de tapwagen en op de terrassen; mensen die aan de inkom willen zitten; mensen die de handen stevig uit de mouwen willen steken om rijplaten te leggen, spandoeken op te hangen, elektriciteitskabels te trekken, enzovoort – ze zijn allemaal welkom!”

Wil jij graag meehelpen? Stuur een mailtje naar vrijwilligers.kdb@hotmail.com of klik op deze link en vermeld wat je graag wilt doen en wanneer je beschikbaar bent. De 6de editie van de KDB Cup vindt plaats op 10 en 11 juni 2023. Op vrijdagavond 9 juni is er de traditionele vooropening met een BV-match en de Open Air Party.